Over ons

YourHomie is een fris en innovatief concept. YourHomie staat voor jouw kameraad! Jouw kameraad als het gaat om het verhuren van je woning zonder de bijkomende taken en verplichtingen zoals schoonmaak, sleuteloverdracht, ontvangst van gasten, het verschonen van linnengoed en advertentiebeheer. We hechten daarbij veel waarde aan de persoonlijke band met de verhuurder want YourHomie weet als geen ander hoe spannend het is om je woning af te staan aan onbekenden: we’ve been there, we’ve done that. Dit was dan ook een mooie aanleiding om YourHomie in het leven te roepen. En daar zijn we nu dan! Een fris en deskundig team dat staat te popelen om YourHomie te worden.

Naast het oppakken van de taken en verplichtingen omtrent woningverhuur vinden wij het belangrijk om open en raadgevend te zijn over het avontuur wat we samen aangaan.  Zo weet je altijd wat je kan verwachten en kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan, zelfs wanneer je nooit eerder jouw woning hebt verhuurd. Een echte kameraad relatie dus, oftewel YourHomie!

Hoe gaan wij te werk

Coffee first’.

Voordat we van start gaan willen we graag altijd even kennismaken onder het genot van een kop koffie op onze kosten. Bij je favoriete koffietent? Of bij jou thuis? Het kan allemaal, jij mag kiezen! Samen nemen we dan door wat de wensen en verwachtingen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Na een positief vrijblijvend kennismakingsgesprek, maken we een profielschets op en krijg je een persoonlijke YourHomie toegewezen. De toegewezen homie zal je bijstaan gedurende het gehele verhuurtraject en is het eerste aanspreekpunt bij vragen over je woning. Het voordeel hiervan is dat het contact persoonlijk en vertrouwd aanvoelt voor beide partijen. De aangewezen homie weet precies wat er speelt met betrekking tot jouw woning en hierdoor kan er snel geschakeld worden. Dit bevordert niet alleen de communicatie maar ook de kwaliteit van de dienstverlening naar onze klanten en gasten toe.

Met een SuperHost status op Airbnb weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de verhuur van een woning en hoe je een maximale bezetting kunt generen. Door deze ruime praktijkervaring zijn wij uitermate geschikt om je te faciliteren en te ondersteunen in het verhuren van je woning. Het is mogelijk om het gehele traject aan ons over te dragen waarbij natuurlijk jouw wensen altijd voorop gesteld worden maar het is ook mogelijk om een specifiek onderdeel van het beheer door ons te laten uitvoeren zoals schoonmaak, linnengoed, advies, check-in/out of advertentiebeheer.

Ben jij ook verhuurder? En zou je graag gebruik willen maken van onze diensten? Bekijk dan hier onze YourHomie diensten.